02 de juny 2008

VIATGE A LONDON


Ahir a la nit vam arribar d´aquest cap de setmana llarg a Londres. Concretament de dijous a diumenge. La veritat, és que com és habitual en les nostres sortides, hem aprofitat molt el temps. En contrapartida, passa que acabem fets caldo de tant anar d´aquí cap allà. Al final, el que veiem val aquest cansanci, i encara més Londres, que és el segon cop que hi anem, i com el primer ens ha encantat.
Aquesta vegada ha estat bastant intens, perque apart del turisme habitual, hi hem de sumar que cada vespre dels que hem estat allà hem anat a veure un espectacle (2 concerts del Knopfler, com no!, al Royal Albert Hall, i un musical, concretament el "We will rock you"). Per tant, com que cada un d´ells començava cap a les 19:30, hem anat una mica més estressats per veure tot el que voliem, però ho hem aconseguit.
Tot i que sempre repeteixes visites, hem intentat veure coses noves. Hem estat a la Tate Modern i a la National Gallery, hem anat al mercat de Portobello (és els dissabtes i l´altre vegada no va coincidir), a Camden Town, hem estat per una part de la City, passejat per Hyde Park,... i com he dit, repetint varies visites més.
També ha estat un viatge de trobades. I concretament totes el mateix dia. M´explico: el divendres al migdia ens vam trobar amb el Miquel i la Gemma (el germà de la Txell i cunyat meu (of course!) i la seva parella i vam dinar plegats al Covent Garden. Acabats de dinar va arribar l´Ignasi, que venia a veure el concert del Knopfler. Vam continuar la ruta per Chinatown, Piccadilly Circus, Regent,.... Aquí va començar una petita aventura quan l´Ignasi va perdre la cartera a l´Apple Store amb les targes i el DNI, el qual necessitava l´endemà per agafar l´avió. Doncs ja ens veus donant voltes per la botiga, parlant amb els empleats, anulant targes, i corrents cap a la Police Station per fer la denúncia perque la presentés l´endemà al consulat i li fessin un visat per poder sortir. (per cert, el noi ja està a casa seva). Després corrents cap el concert on ens vam trobar amb l´Àlex. L´ultima trobada va ser amb una noia que coneix la Txell, i la qual anava amb uns amics. Van anar també al concert i ens vam trobar a la sortida per anar a sopar. La veritat és que va ser un dia bastant intens.
Sobre els espectacles, començaré per l´últim, el musical We Will Rock You. Com us podeu imginar es basa en les cançons de Queen, i la veritat és que no està mal. Això sí, un pèl llarg si que és, ja que comptant la mitja part dura quasi 3 hores. I com que a mi no m´agraden massa els musicals, i anava cansat, doncs vaig tenir una mica de "tontera" a sobre.
Sobre els concerts, que us haig de dir,...espectacular!!!! No hi ha paraules. Un concert al RAH és una sensació que tothom hauria de viure. Deixem-nos de Palaus Sant Jordis!! No es pot comparar,...és com comparar el Barça amb el Sabadell. El so és impressionant, la gent és menys sorollosa que aquí, però la veritat és que ho agraeixes, ja que pots gaudir molt més de la música. En els moments de més silenci en una cançó ningú diu res, i quasi pots escoltar la respiració dels artistes. En aquest cas, amb el Knopfler pots escoltar tots els seus petits detallsa la guitarra. O millor dit, pots escoltar els petits detalls de tots els instruments, perque els pots escoltar tots a la perfecció. El grup a aquestes alçades de la gira va sobre rodes. Estan en plena forma, i en Mark també!! A vegades m´he queixat de com està tocant, i tot i que està clar que no és el de l´any 83, ha millorat moltíssim respecte la visita a Barcelona. Em va fer vibrar com mai! Vaig poder gaudir de la guitarra al Cannibals (a Barna no s´escoltava), un Marbletown impressionant, un Sultans més ràpid que fa dos mesos, Donegan, Telegraph, Speedway, Brothers, el So Far Away amb més energia , ...la veritat és que tot ha millorat.
Espero poder tornar a gaudir-lo al RAH altre cop.
Ah, per cert, ara us poso unes fotos que em va fer la Txell el mateix dia que vam arribar. Vam dinar a la Victoria Station, corrents a l´Hotel a deixar la maleta i cap al RAH a veure si veiem arribar tota la tropa. Només en vam veure quatre i s´em va escapar el principal, però bé, content i un altre cop serà.
En resum, un cap de setmana espectacular!!

7 comentaris:

Mikel ha dit...

un cas aquest iasgasnaigsni jejeje
Per els frikis com nosaltres una visita al RAH comença a ser obligada com a minim per gaudir d´un ambient força diferent al d´aqui.
Estic totalment d´acord en que la gira a millorat mooolt respecta a BCN.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, l´ambient al RAH m´encanta. Espero repetir a la pròxima gira.

Charlie ha dit...

Ningú pensa fer cap comentari sobre l'última foto?

CARLES DAVI ha dit...

Ei tocaiu, ja l´has fet tu, no? Apart del rapat, creus que ens assemblem en algo?

Unknown ha dit...

Juasjuasjuas! El seu alter ego! És ell!
Tema RAH, pendent. Mikel, convenç al calb (a l'MK, jijijijiji) que faci mínim una altra gira, que si no m'ho perdo!
Felicitats pel viatge Carles!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mep, ja et trobava a faltar!! Ja m´agradaria a mi anar de gira amb ells!!
T´ho recomano de veritat, i ja se que no t´haig de convencer per nar-hi, però en serio, a la pròxima, fes el possible per anar-hi! En gaudiràs com si estessis escoltant un directe oficial al cd de casa.

Charlie ha dit...

Coi, doncs si ho he de gaudir igual que un cd a casa, no em gasto la pasta...
Anda que series bon comercial, tu!