27 de juny 2008

SANT JOAN

Amb una mica de retard, us explico com va anar el Sant Joan 2008. Aquest any no va ser només una revetlla, sinó que van ser 4 dies de cap de setmana de relax a Platja d´Aro.
El campament base era a "casa" l´Ingrid, i hi vam ser: l´Ingrd (és clar!), David, Sandra, Toni, Cris, Kike, Ivet, Txell i jo.
La veritat és que ho puc resumir bastant, perque molt intens no va ser, ja que es va tractar d´un cap de setmana de talassoteràpia, vull dir, un cap de setmana de relax. La cosa es tractava de: dormir, jalar, platja o piscina, passeig (compres), jalar, dormir,... En fi, activitat a tope. Ara bé, si que van haver-hi algunes "excursions facultatives".
Abans de sortir, ja vam programar un partit de tennis, que al final en van ser dos (el Toni i jo ens vam escapar d´una altra tarda de compres!), una visita cultural a Vins i Licors Grau a Palafrugell (per a qui no ho sàpiga és una nau industrial de 15.000 metres quadrats, on 1.200 són de botiga. La Txell i jo vam comprar un Borgonya, Azpilicuetas, Luberri, Lambrusco blanc, un rosat Somontano que ara no recordo el nom, vinagres i algun licor. Us ho recomano. Segur que no marxeu d´allà sense comprar res.), i també, és clar, vam veure el partit d´aquells que juguen amb samarreta vermella.
Ja ho veieu, estress total!! Cal destacar, això si, el dinar de diumenge, on tots (a excepció de les dues embarassades) anàvem una mica passats de frenada amb el vi blanc que regava la paella del Xaco. Jo almenys si, i vaig acabar fent una migdiada d´hora i mitja que ho va arreglar tot.
Doncs aquest és el resum d´aquest Sant Joan, que no estaria malament de mantenir-ho com a tradició, eh Ingrid?