12 de desembre 2006

Quina serà l´excusa?Semana de mundialet. Dijous el Barça juga el primer partit del mundialet de clubs contra el Club América de Mèxic, on juga el nostre "amic" i "estimat" Claudio "Piojo" López (ggrrrrrr, quina rabia de tio!!). El partit el fan per la "TELE TRES" i LA SEXTA, però tenim un problema, juguen a les 11:20 del matí hora catalana, i clar, com pencaires que sóm, o almenys és el que fem veure, l´horari diguessim que no és el més adient per poder-lo veure.
O sigui, que ja m´estic imaginant quines seran les excuses de la gent per fer-ho: trucar a la feina dient que tens dècimes de febre i que no pots anar a treballar (també n´hi ha que fan trucar a algun familiar amb l´excusa de que es troba fatal), o dir que justament aquell dia i a aquella hora tens algo a fer de caracter inexcusable (renovar DNI, renovar carnet de conduir, que tens un judici,...), o visita al metge, o que vols agafar dues hores per temes personals (quin justificant portaran?)o una visita a un client, o.... el que sigui per tal d´estar davant d´una televisió veient el partit. Per cert, els bars estaran plens com un diumenge com quan la gent vol veure veure el partit per PPV?
També n´hi haurà que intentaran col.locar una TV a l´empresa amb qualsevol excusa, i fins i tot algun boig que vindrà amb prismàtics per mirar la TV del bar del davant.
A part de tota aquesta gent, hi han altres sistemes més normals i humils, com per exemple una radio. Aquest serà el dia dels radios. I un altre sistema, internet. Ni ho veus ni ho sents, només vas llegint els comentaris d´un tio que la seva feina és mirar el partit (quins pebrots, aquest no ha de posar excusa!!) i anar escrivint els comentaris que cregui convenients: "uy!! rozando el larguero". I tu allà, saltant de la cadira i dient entre dents: "joder!", mentre els companys et miren amb cara rara sense saber que et passa.
Cadascú que s´inventi el que vulgui, i sort que si guanyen la final és el diumenge, que si no ja no colava una altra excusa.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

em temo que entre la gent no s´ha considerat aquest partit com a important si no com a pur tramit per lo que la gran majoria de la gent s´esperará a veure el resum en el TN...
I la final que si que podria cridar mes l´atenció la fan en diumenge per lo que cap problema.

CARLES DAVI ha dit...

Normalment en aquests partits és així, però si perden tots aquests que ni li han fotut cas seran els primers a criticar.

Nach ha dit...

tots cap a tòkio

Charlie ha dit...

Doncs segurament no veuré cap dels dos (possibles) partits. Ja que demà no em penso escaquejar i diumenge seré a Italia. :S

CARLES DAVI ha dit...

Tocaiu, n´hi ha que tenen sort.

CARLES DAVI ha dit...

Nach, és un lloc que faria gracia anar.

Nach ha dit...

jo per la radio

Charlie ha dit...

doncs finalment vaig veure la final (retrasmès per Sportitalia), i encara em dura el cabreig.

Mikel ha dit...

el partit que practicament ningu va poder veure en directe va ser acollonant 4-0 i espectacle total i la final que tothom va poder veure perque era diumenge va hi la fotem a perdre amb un partit espantos...si es que...

CARLES DAVI ha dit...

Semblava que no els hi anés res, i després diuen que estat un fracàs. Com s´enten?

Charlie ha dit...

ei bon nadal!

Charlie ha dit...

ei bon any!

Charlie ha dit...

booooooooooooriiiiiiiiiiiiiing!!!

Charlie ha dit...

so boooooooooooriiiiiiiiing!!!