05 de desembre 2006

Avui, un gran dia.


Avui que sóm? Dimarts? O divendres? Aquesta setmana se m´ha fet curta, a vosaltres no? Avui comença un cap de setmana bastant llarg, i que millor que començar-lo amb una nit europea de futbol al santuari. Si, avui tots al Camp Nou (almenys jo, si).
Esperem que tot surti rodó i guanyem, perque ja sabeu que només ens val guanyar. Encara que sigui per 1-0 al temps de descompte i de penal inventat per l´arbitre. És igual, avui toca guanyar. Si o si!! Quanta tensió hi haurà al camp com no marquin aviat...
Ja se que avui lo típic als mitjans de comunicació serà recordar les grans nits europees, les grans remuntades,... Doncs jo també ho faré, primer perque m´encanta recordar aquells partits i aquest m´ho fa recordar, i perque crec que recordant-ho, la gent s´anima i va al camp amb ganes de cridar i animar l´equip perque repeteixi un resultat d´aquells.
Quantes nits he viscut al camp...moltes. Fa més de vint anys que vaig al camp (21 com a soci), i la veritat, han estat grans alegries, encara que també decepcions. Però només recordaré els grans partits. Qui no s´en recorda del Barça-Goteborg 3-0 (1986), del Barça-Dinamo Kiev 4-1 (199?), del Barça-Porto 3-0 (1994), del Barça-Chelsea 5-1 (199?),...
Però, encara que sigui a camp contrari, i de moment el partit no s´hi assembla gens perque el d´avui encara no ha començat, no se perque però el d´avui em fa pensar en el Kaiserslautern-Barça 3-1 (1991). Potser perque és un equip alemany, potser perque encara és un partit d´abans de la parada d´hivern, potser... no ho se!! El cas és que m´hi fa pensar, per tant, ja estic patint!! Com sóm els culers!!
Va, des d´aquí vull iniciar una mini porrra (mini perque el partit ja és avui), el problema és que no te premi, però te una cosa: és barata!! no costa un duro, per tant, a veure qui encerta resultat i golejador (per fer-ho una mica més difícil).
Jo començo amb 2-1 (Ronaldinho-Giuly i Klose)
Força Barça!!

9 comentaris:

Mikel ha dit...

mes igual el resultat nomes vull que guanyem!!!!!!!!!!!!!!!!!

CARLES DAVI ha dit...

Ets un sosoooooo!!! juajuajua
Jo també vull guanyar, i si de penal a lo Guruceta O Brito m´és igual!!

Charlie ha dit...

La meva aposta:

0-0, 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 1-1, 1-2, 2-2, 1-3, 2-3, 3-3, 1-4, 2-4, 3-4, 4-4...

(com no l'encerto mai amb les porres...)

CARLES DAVI ha dit...

Tocaiu, com l´encertis avui ja pots apretar a correr!!!

Candela ha dit...

3-1

CARLES DAVI ha dit...

Ara, ara, així m´agrada, resultats positius!!

Charlie ha dit...

quin resultat més positiu que la seguretat de que MAI endevino una porra???

Què? 2-0? Ho veeeeuuus?

CARLES DAVI ha dit...

Molt bé xato, a partir d´ara ja ho saps, la porra sempre en contra del barça, juajuajua

Mikel ha dit...

Ostia Charlie tens un ull amb les porres que tela.... juasjasjasjjaus