19 de gener 2007

Ahir, concert d´Els Pets


Ahir vam anar de concert a La Faràndula, que per qui no ho sàpiga és un teatre de Sabadell. Hi tocàven Els Pets de Constatí i visca la mare que els va parir. Va ser un concert bastant tranquil en l´aspecte salts i crits, provocat per ells mateixos al fer aquesta gira per teatres (s´han fet grans??). Tot i així, el públic va respondre molt bé, molt rialler als comentaris del Lluís i amb ganes d´aplaudir-ho tot.
Va asistir-hi molta gent dels que esperes trobar-t´hi, els típics que et trobes en concerts o actes d´aquest tipus a Sabadell. Regidors d´ERC inclosos, que m´hauria agradat veure´ls-hi la cara amb els comentaris del Lluís sobre el Montilla.
Musicalment em va agradar força. No va ser tant acústic com em pensava. Em van agradar molt els tocs de violí, de mandolina en alguns moments, i sobretot el piano. El noi del piano (no recordo el nom) va estar genial, i a més va ser un dels animadors del public.
A l´acabar vaig sentir comentaris de gent dient que els hauria agradat escoltar cançoncs més típiques (no se, Tarragona m´esborrona, S´ha acabat, Núria,...), i a mi també m´hagués agradat. Tot i així, i sense conèixer algunes de les cançons que van tocar, vaig disfrutar molt. I sobre això de tocar cançons antigues, el Lluís va fer un comentari que es podria aplicar per explicar això: la vida està plena de canvis.
Per cert, aquesta conversa sobre tocar o no temes antics em sona: Straits, Knopfler... Però que collons, m´encanten l´Speedway i el Sonny Liston, per tant, visca els repertoris nous!!

9 comentaris:

Mikel ha dit...

El repertori d´aquest concert es genial , potser si que haurien pogut revisitar algun altre classic ,pero com molt be dius els arrenjaments son genials i les cançons escollides son molt riques musicalment parlant.
No et vaig veure pero vaig veure dues cadires buides a fila 5!! jejeje

CARLES DAVI ha dit...

Collons tiu, doncs nosaltres estàvem just al costat.

Anònim ha dit...

La veritat és que ens van anar de conya per deixar les jaquetes!jajaja. Éren els dos únics llocs lliures em sembla de tot el teatre. En els altres concerts feia els mateixos comentaris entre cançons? Ho dic perquè, ens va ensabonar als sabadellencs?
txell

Mikel ha dit...

M´ho vaig pensar pero era fosc...Carles , portabes una camisa blanca?

Txell , no fa els mateixos comentaris i aixo mola molt, be lo del Montilla si que ho ha fet a cada concert , lo del cineforum o va adpatant pero amb la mateixa idea i per primer cop va repetir lo de la sogra entre el public del guitarrista , ja que tambe ho va fer a Hospitalet.
Pero els elogis al public els va fer a Sabadell i sincerament amb tota la rao.

CARLES DAVI ha dit...

Mikel, no portava camisa blanca. Des de on estaves tu, nosaltres estavem a la dreta dels dos seients buits.
Bé, una altra vegada serà.

Charlie ha dit...

molt bé tot.

Mikel ha dit...

Doncs aixi esta clar que desde el galliner no es veia una merda , la veritat es que el galliner aquell esta molt amunt eh?

Candela ha dit...

VIIINEEEE A LAA FESSSSTAAAAAAA

CARLES DAVI ha dit...

Mikel, deu ni do lo amunt que està. Vaig estar a dalt veient "El mètode Gronholm", i la veritat, la obra va perdre una mica. I a més, a la noia (no recordo el nom) no se la sentia massa bé.
Candela, he llegit al blog del Mikel que al final t´ho vas perdre. Bé, un altre cop serà.