24 de novembre 2006

Pelis d´espies?


No se si heu llegit aquests dies l´història del tiu de la foto, que es diu Alexander Litvinenko. Es tracta d´un exespia rus que ha mort aquesta nit, sembla ser, enverinat. He anat seguint aquesta història, que és real i no una pel.lícula, perque l´he trobat força interessant.
El van enverinar el dia 1 de novembre després d´una reunió secreta amb dos russos i després de sopar a Londres amb un tiu italià expert en seguretat. Sembla ser que aquest exespia rus tenia informació contra el servei secret rus i una trama per que el Vladimir Putin guanyés les eleccions per entrar al Kremlin.
Us explico tot això, perque aquest fet m´ha recordat moltes coses: que aquesta història sembla una pel.lícula d´espies, tipus James Bond o Misión Imposible, i que com diu el tòpic, "la realitat supera la ficció". I també m´ha fet pensar en els anys 80 (no sóc tant gran per parlar de més enrera) quan es parlava de la guerra freda, d´espies de la KGB, CIA i MI5.
Tot i ser una mort real, aquests dies han estat com veure una peli en viu (malgrat la distància) i pensar que vivim en un món on SEMPRE existiran afers "extranys" per amagar temes bruts de tots els governs.

3 comentaris:

Charlie ha dit...

És lo de sempre. Si sapiguessim tot el que passat al món, tot el que ha estat a punt de passar, i tot el que està previst que passi, ens tallariem les venes.

Putin dimissió.

CARLES DAVI ha dit...

El món és com una gran superproducció de Hollywood.

Tots dimissió!!

Mikel ha dit...

Real como la vida misma si señor