18 de novembre 2006

El último Catón


Després d´estar uns dies convalescent de l´operació que em van fer, ja torno a estar altre cop connectat. Comentar-vos que alguna cosa bona de tenir que estar a casa sense fer res és que et sobra temps per llegir. I jo l´he aprofitat per llegir "El último Catón" de Matilde Asensi.
És un llibre que m´havien recomenat varies vegades, i la veritat és que ha complert les expectatives, que és el que tots volem quan comencem a llegir un llibre. Quan un llibre t´enganxa d´aquella manera que ja estàs esperant el moment de llegir és com trobar un petit tresor, no creieu? No cal que sigui el "Premi Nosequé". A cadascú li agrada el que li agrada.
Comentar sobre "El último Catón" que és un llibre del qual podem dir que te aventures, intriga, història antiga, i fins i tot moments "pasteleros". Tots aquests ingredients són els que fan que t´enganxi. Us el recomano.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

bentornat!!!

CARLES DAVI ha dit...

gracies tocaiu!

Mikel ha dit...

jo esperaré a que surti la peli.

CARLES DAVI ha dit...

juajuajua. Jo espero que surti la del perfum a veure que tal. El llibre està molt bé.

Anònim ha dit...

Has dit el perfum?Per a mi, com he dit tantes vegades, un dels millors llibres que he llegit.Tampoc és que jo sigui una gran lectora però aquest el recordo especialment. Us el recomano, no us el perdeu.
txell

Anònim ha dit...

Em pregunto quan, la FAES, en comptes de vídeos, començarà a editar llibres.
Concretament, podria publicar una biografia del seu president, que es diria "El último cabrón".

CARLES DAVI ha dit...

Ei txell, ja falta poc per la peli.

Charlie, però si no saben llegir!!