23 d’octubre 2006

Que toca ara? Crisi?


Ahir va haver-hi el primer "derbi" de la temporada. Tots expectants per veure si es repetia el de l´any passat. Però clar, "segundas partes nunca fueron buenas", i que va passar? Vam fer catacrac! El motiu? Doncs en poden ser varis: defensivament faltava un tiu al mig més de caire defensiu, i en atac més saber el que es vol fer i un rematador letal, o sigui, el rematador letal Eto´o. A canvi de l´Eto´o en tenim un altre que de moment no sabem a que juga. A més a més, encara no hem agafat el ritme de joc que podem tenir i que tindrem.
Però a part d´aquesta petita crítica al joc del Barça, que ja hi haurà algú altre per analitzar-ho més meticulosament, només volia comentar un parell de coses.
Primera. No ha passat res d´estrany, ni hem de pensar que el Madrid és millor que nosaltres. El partit ha estat el típic Madrid-Barça. Si que durant el partit ens caguem en tot perque no marquem (i jo el primer), però mirat fredament, és el normal que passa quan anem a Madrid. El Madrid controla, aprofita les seves oportunitats, nosaltres fallem les nostres i no acabem de fer el nostre joc. Si miressim tots els resultats dels Madrid-Barça, quants cops s´ha repetit el 2-0? Segur que molts. El resultat és de lo més normal, encara que no deixa de fer molta ràbia.
I segona. Ja hem de parlar de crisi? Jo crec que no. Són dos partits seguits perdent, si, però contra quins equips? Chelsea i Madrid. Que els podem guanyar? Es clar que si, però també els podem perdre. La mala sort és que han vingut seguits. Però si s´haguessin jugat un a l´octubre i l´altre al gener, i s´haguessin perdut es parlaria de crisi? Doncs no. Són dos partits que perdre´ls entra dins la normalitat. Seria una altra cosa perdre dos partits seguits contra Levante i Racing, per exemple.
O sigui que tranquils, que el pròxim el guanyem i s´acaba la "crisi".

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó carles, pero un equip que passa a la historia , no hi passa per guanyar el villareal , l'espanyol o el saragossa, amb tots els meus respectes.
hi passa per guanyar aquest partits que el Barça , historicament, no sap aprofitar.
Tot i aquest a part, de crisis , res.


RICARD

CARLES DAVI ha dit...

També tens raó, però jo vull donar èmfasi en que no hi ha crisi. Que si haguessim guanyat aquests dos partits seria la òstia? I tant!! Ara però, cal esperar, que l´any passat també van començar fluixets.

Anònim ha dit...

cert, seguikm liders, i tot punxant, menys mal que no estem en plena forma perke sino reventem

Unknown ha dit...

Ostres, Carles, et llegeixo després d'haver escrit una entrada al meu blog i em sembla que he estat el meticulós que demanaves! :-D

A mi, el que realment em fot sobremanera és que el Madrid ni té equip, ni té plantilla ni es menjarà una merda (amb perdó)aquest any. Però tenen un aparell mediàtic que funciona a la perfecció. Guanyen a l'Steaua i creen un clima d'eufòria que s'arriben a creure que han "tornat" i res més lluny de la realitat, creu-me! És com la pretesa remontada contra el Saragossa de la passada Copa de del Rei. Recordes? Havien de gunayar per 5-0!!! i quasi ho aconsegueixen després d'haver invocat l'esperit de Juanito... impressionant com un equip MORT l'any passat gairebé aconsegueix una gesta com aquella, i és que l'aspecte psicològic és fonamental, tant individualment com de grup!!!

Tens raó en el que dius que ni passa res ni hi ha crisi, però no amaguem que no estem fins, sisplau! No ho estem gens i estem palmant amb els forts. I el que més em rebenta és donar ales als blancs, tot i que penso que "más dura será la caída" per ells... penso que no tenen equip per aguantar tota la temporada ni per enfrontar-se i sortir victoriosos contra rivals forts (Chelsea, Bayern, Milan) a doble partit... ;-)

CARLES DAVI ha dit...

Tens raó en el que no estem bé, que no estem al mateix ritme que l´any passat. I clar que també em fot que els "blancs" es creguin que ja són un equip.
Però repeteixo, el que jo volia dir és que no ens posem nerviosos que tot just comencem. Que hi ha gent que a la mínima ja crítica perque si, i ho tira tot per terra, i de seguida parla de crisi, i és això el que s´ha d´evitar. Ei, però no vol dir que no es pugui fer una crítica constructiva.

Mikel ha dit...

Ei!! no sabia que tambe tenias blog...welcome!!!!!!

nomes recordar a la humanitat en general que som liders!!! collons que sembla que estiguem en el lloc de l´espanyol a la classificació.....cagun l´entorno dels collons

Nach ha dit...

Jelou doncs benvingut Carles

Charlie ha dit...

Molt bé tot.

Mikel ha dit...

De totes formes t´hauries de canviar el nom perque aj tenim a en Carles (torracullons) whitten..... com t´hem de dir a tu....juasujasujsusaj

Anònim ha dit...

que passa es que no pot perdre o ke? si la temporada acava de comencar, i tot i així ja va primer, mare meva quins culers!!! tranquils que a partir del més que ve el B jugarà millor us o garanteixò, mes que res perque jo soc el seu preparador fisic ala dormiu tranquils ciao....

CARLES DAVI ha dit...

Això de preparador físic va en sèrio?? I tu callat com un puta.

Charlie ha dit...

ei merci pel link!

CARLES DAVI ha dit...

de res charlie!!

Anònim ha dit...

Jo no sóc seguidor de futbol per qu no m'agrada massa, encara que prefereixo guanyar als del Madrid.
Els meus comentaris van dirigits en general als seguidors de futbol: per que es passa d'una eufòria exagerada a la crisi total !!!!!

I deu haver un entremig, no ?
El Barça va primer i el Madrid, on és ? Quants partits ha perdut el Barça aquesta lliga ? I el Madrid ?
Guanyen dos partits i el seu president (con tots els del Madrid) ja es pensen que ho guanyaran tot.
Jo el que penso és una cosa que sempre m'ha agradat del Madrid i que crec que al Barça sempre li ha mancat: del no res en treuen profit, no donen mai per perdut un partit, els hi surten les forces des de no se on, quan al Barça, s'enfonsen amb qualsevol entrebanc.
Algú hi ha pensat amb això ? Sóm així els catalans ?????

VISCA ELS EQUIPS CATALANS !!!!!!


Joan, el tiet virtual

CARLES DAVI ha dit...

On és ara la gent que ja començava a criticar? Perdem dos partits i la cosa trontolla, en guanyem i ja és una bassa d´oli.
Tot i que crec que hauriem de ser més positius i treure sempre benefici de qualsevol cosa, realment em sembla que els barcelonistes sóm així, de seguida ho veiem negre. I es podria fer més extensiu a tots els catalans, ja que diria que els de l´espanyol també són bastant d´aquesta manera.