19 d’octubre 2006

Sempre els dubtes


Ahir el Barça va perdre a Chelsea com diria molta gent, o sigui, a Londres contra el Chelsea. És veritat, no van jugar gaire bé, no hi havia un referent al camp, el que ho hauria de ser no es va veure,... Molts són els motius, però... per això ja s´ha de criticar de seguida??
Avui he parlat amb varies persones sobre el partit, i ja començaven a criticar que si van malament, que han de fotre fora el Ronaldinho, que si això, que si allò... Si us plau!! Parem de fer el que hem estat fent durant dècades!!
Per que la gent del Barça és així? Per que es tira tot per terra de seguida? De vegades sembla que estiguiem la més mínima per criticar, per poder dir allò del "ja ho deia jo...". Si us plau, deixem treballar a la gent, i siguem positius, que aquest Barça ha guanyat títols, ens fa vibrar, i sembla, només embla que pot canviar la història del club si es deixa treballar. Ajudem-lo entre tots, tirem-lo endavant entre tots i parem de posar pals sota les rodes (o sota la pilota en aquest cas) .

4 comentaris:

ALBERT FAZ ha dit...

hola nen!! doncs mira, jo també m'he he fet un blog....el que passa que no se com posar fotos...ho he vist massa complicat....en fi...que hi farem....vaig a continuar estudiant...

bye!

albertfaz.blogspot.com

Unknown ha dit...

Hola Carles! Benvingut al Club! Respecte el teu comentari, d'acord amb matisos. Cert que s'ha de conservar la calma i cal tenir paciència, però hi ha coses que em toquen molt la moral. Als partits importants han de jugar els millors i s'ha de jugar a alguna cosa. Darrerament el Barça basa els seus resultats en moments d'inspiració i amb això no n'hi ha prou. Ahir, contra el Chelsea més fluixet dels darrers 3 anys amb un sistema 4-4-2 que només s'usa a Regional, un Sheva desconegut (per sort) i renunciant a les bandes que és on ens han fet mal sempre, va i ens hi caguem al mig. I ara, a fer càlculs... No siguem alarmistes? Si. Fem el possible per guanyar els partits? També.

Anònim ha dit...

Ei carles! Sóc la txell! Em sembla que ens coneixem d'alguna cosa! Com que diuen que tothom pot opinar de futbol jo també ho faré, tot i que encara em costa veure els fora de joc!?!Doncs si, jo també crec que l'hem de deixar fer al barça, ahir no va jugar gaire bé però tinguem una mica de paciència. De totes maneres sempre va bé ser una mica crítics.

Anònim ha dit...

jejeje carles ;) aqui el Ricard, tens tota la rao, pero el soci i seguidor del barça es aixi, som molt senyors, volem jugar be, volem guanyar i volem ser campions, i a vegades tot no pot ser.
Ara, es cert que si analitzem el joc d ronaldinho atentament veurem que esta en una crisi bastant important, i el barça esta demostrant que tot i que tenim un gran equip encara seguim esperant massa del crack.
I els demes equips ja no deixen tan camp per jugar al crack, per tant em de buscar solucions.
El mes dur es que si guanyem a Madrid , crisi aparcada i si perdem ja tenim la megacrisi aqui, es igual si som liders o no, som aixi i morirem aixi.

Una abraçada i un peto a la teva dona.