20 d’octubre 2006

La Barquichuela


Bon dia! Comentar-vos que ahir, la Txell i jo vam anar de concert. A veure una gran estrella consagrada del rock? Doncs no, però si a un grup que si te sort podria arribar força lluny.
Ens ho vam passar molt bé (ja m´ho deies Albert!!) i ens vam trobar amb gent coneguda (hola família). El grup en qüestió, segons la seva ànima i cantant, quasi es podria anomenar "Los Sin Nombre", però a efectes pràctics són MARTIN Y LA BARQUICHUELA LERELE. Te pebrots el nom!!

Del concert en si, comentar que va ser una barreja de varies coses: rock en alguns moments intens, en d´altres més melòdic i tranquil, també una part teatrera amb la presentació del grup, i una altra part visual per una sèrie de fotografies i curts que anaven passant com a fons d´escenari.
Sense ser un professional de la música, haig de dir que vaig disfrutar amb cada un dels músics. Molta qualitat. Cada un hi aportava la seva part. Va ser molt interessant concentrar-se en algun d´ells en certs moments, ja que hi havien detalls i acabats que valien molt la pena: percussió, baix, bateria i teclats. Menció apart tenen el Martí i l´Abert. Del Martí dir que ens va agradar a tots dos la seva veu, però també el sentiment que hi posa. Crec que es nota que les cançons són seves.
I l´Albert, que hem de dir de l´Albert. Nano, ets la canya!! No t´havia escoltat en directe, i la veritat és que em va encantar. Ritmes molt guapos, "solos" acollonants, canya, i molta en alguns moments,... Va ser un molt bon repertori. Acabaré tocant així jo???......Diria que no.
Bé doncs, si teniu l´oportunitat de veure´ls, aneu-hi, val molt la pena.

1 comentari:

ALBERT FAZ ha dit...

tio......moltes gracies!!! m'ha agradat moltíssim.....i més venint d'un tio com tu, que diu les coses bastant clares....(tan lo bo com lo dolent) i per tant, em mola aquesta sinceritat....

gracies per dedicar una part del teu temps a fer-ho i a venir a escoltar-nos.

ens veiem aviat!!!!!

albert.