07 de maig 2008

HUMILIACIÓ!!

Aquest és un escrit en calent, quan encara no fa 10 minuts que ha acabat el partit. Però és algo que haig de fer, d´explicar el que em passa pel cap, i del que els deu passar a molts barcelonistes.
Lo d´avui no te nom. No trobo una paraula, en te moltes. Però n´hi ha una que em dona voltes al cap, i és: HUMILIACIÓ!!
Però hi ha hagut dues humiliacions: 1. La que els jugadors del Madrid li han fet als jugadors del Barça. 2. La que els jugadors del Barça m´han fet a mi, a tots nosaltres.
Si, a mi no m´ha humiliat el Madrid, m´han humiliat els jugadors del Barça. M´han fet passar vergonya, m´han fet emprenyar,...avui han resumit el que ha estat el Barça tot l´any. I no val l´excusa de que faltaven jugadors. Amb els que jugaven avui es pot perdre, però no així.
Qui vulgui podrà buscar excuses, perque 3 dels gols del Madrid es podrien discutir: el primer possible falta al Márquez, el segon ve d´una falta que no era, i el tercer és un penal molt i molt discutible. Però no, no s´han de buscar excuses, perque si haguessin volgut en podrien haver marcat més. I no, no és excusa que el primer gol ens ha trencat. No! Hem sortit al camp desde el primer minut a passar l´estona, sense tensió.
M´agradaria saber que els deu haver passat pel cap als que no han jugat (si és que han vist el partit). En sèrio, m´agradaria saber-ho, perque estic segur que més d´un em sorprendria.
Ja entenc que aquesta temporada ha estat nefasta tot i arribar a les semis de la Champions, i que caure eliminat a semis és un cop dur. Però no és excusa per sortir al camp d´aquesta manera.
Que s´acabi ja!! I ho sento, avui no puc ser positiu en cap sentit.

4 comentaris:

Joan Manel ha dit...

Hola Carles, com han canviat les coses desde París ;-)))
JO no m'esperava l'actitud d'ahir. Un cop esborrats Ronnie, Deco i Eto'o i en Rijkaard va finiquitar Guddy i Marquez abans de la segona part, els que quedan es suposen compromesos, no?
La única explicació és que a aquest equip no té caracter o digues-li millor collons!!!. El Madrid en té i en menys qualitat ha guanyat dos lligues per collons. Si hagués estat al revés, el Madrid ens hagués fet el passadís i ens hagués guanyat per collons!! Com li dic en Mikel necessitem Esforç i Compromís, però a més gent amb COLLONS!!!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Joan Manel, només que s´hi haguessin esforçat una mica, la cosa hauria camviat. Podriem perdre, però segur que no de la manera que es va fer.
Però és que no tenen dignitat ni per ells mateixos? Que els està veient tot el món!

Unknown ha dit...

Hola Carles! Acabo de rajar al bloc del Mikel i bàsicament reafirmar que quan un ha estat jugador de futbol i ha tingut (i segueix tenint) un cert temperament no permet que NINGÚ, i molt menys el gran rival, se li pixi a la cara d'aquella manera. Amb un 3 a 0 em faran un copet d'esperó de cara a la galeria, al 2on li fotré una entrada que el deixaré estès, es muntarà la tanganeta de rigor i després tothom tranquil... ahir un servidor hagués estat expulsat abans que el Xavi, quina nenaza!

En fi, pensem en termes de futur, i si és en Guardiola ajudem-lo que és dels nostres, aquest és dels que quan perd (com en Puyol) ho passa molt malament!

Salut!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mep, jo sempre ho he dit. No acabaria mai un partit contra el Madrid, i menys un com el d´ahir.
Això si, tampoc crec que es passessin amb els tocs d´esperó. Van anar molt de cara a barraca, que de fet va ser pitjor per nosaltres.
I com tu dius, ajudar a qui vingui.