25 de gener 2008

ÒSTIA PUTA!!

Com que és una notícia de diari, li podria haver passat al "Tocaiu", però no m´he pogut estar de publicar-la aquí. Quan he acabat he sentit una ràbia que si a davant hagués tingut al tio de l´Audi no se el que li hagués fet. Com es pot tenir aquesta mala llet, indiferència pels demés, sang freda,...i ser tant cabró!! Jutjeu vosaltres mateixos.

Extret d´El Periódico de l´edició d´avui:

Un conductor que va matar un jove a La Rioja demanda els pares del mort per danys al seu cotxe
• Tomás Delgado, de 43 anys, exigeix 20.000 euros després d'atropellar un ciclista de 17 anys el 2003

EFE
LOGRONYO
Un conductor ha demandat per danys al seu cotxe els pares d'un noi de 17 anys a qui va atropellar i va matar quan anava en bicicleta en un accident de trànsit que va tenir lloc l'agost del 2004 a Castañares de Rioja.

Segons l'organització Stop Accidents, un Jutjat d'Haro (La Rioja) veurà dimecres que ve el judici per la denúncia interposada pel conductor, Tomás Delgado Bartolomé, de 43 anys i veí de la localitat riojana de Santo Domingo de la Calzada, que reclama als pares del noi mort 20.000 euros en concepte de danys al seu vehicle, un Audi A-8, i del lloguer d'un altre per treballar.

L'accident va tenir lloc el 26 d'agost del 2004 quan el jove Enaitz Iriondo Trinidad, natural de Durango (Biscaia), després de passar la tarda amb els seus amics tornava en bicicleta al càmping de Castañares de Rioja, on estava de vacances amb els seus pares.

A 173 km/h en un tram limitat a 90 km/h

Segons els informes pericials, el cotxe circulava a 173,90 quilòmetres per hora en una carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 quilòmetres per hora i hauria donat una taxa d'alcohol superior a l'establerta, informa Stop Accidents. L'impacte va ser tan brutal que el cos del jove va ser llançat a més de 18 metres d'altura, segons la versió de la mare, Rosa Trinidad.

En les diligències prèvies es va fonamentar que les actuacions practicades acreditaven que el fet denunciat no revestia caràcter d'infracció criminal de manera qye es va acordar el sobreseïment lliure i l'arxivament del cas.

Un mes després de la mort, la família del jove va rebre la notificació del sobreseïment lliure i arxivament de les actuacions per via penal, amb un termini de tres dies per interposar recurs.

Tancar un capítol tràgic

"Mesos més tard, les nostres assegurances es van posar en contacte i cada una de les parts vam assumir la nostra culpa i vam arribar a un acord per via administrativa", ha afirmat la mare, segons Stop Accidents.

D'acord amb l'organització, Trinidad puntualitza: "Encara que vam haver d'acceptar l'assumpció de la nostra part de culpa, mai vam estar d'acord amb el contingut de l'acord, però el vam acceptar pel simple fet de poder tancar aquest capítol tan tràgic de les nostres vides i poder continuar endavant".

El març del 2006 se'ls va notificar que el conductor que va atropellar el seu fill havia interposat una denúncia civil en què els reclamava el pagament dels desperfectes produïts al seu cotxe per l'atropellament (14.000 euros), a més de 6.000 euros pel lloguer d'un altre cotxe per treballar. El judici tindrà lloc el dia 30, al Jutjat número 1 d'Haro.



ULTIMA HORA (30.01.08): Finalment, el conductor Sr. Tomàs Delgado ha entrat en raó i ha retirat la denúncia.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pel que jo he sentit el noi circulava de nit sense cap element reflectant a la bicicleta ni en ell como marca la llei, era de nit, i segons la guardia civil el cotxe anava maxima a 115km/h. igualment al no ser declarat culpable l'asegurança del nen tenia que cobrrir els danys edl cotxe i com que no vol pagar , el imbecil s'ha vist a l'unica sortida de denunciar als pares, perque l'asseguradora pagui les desperfectes.
Fill de puta? cert, cabro? cert, l'hauriem d'arrosegar amb un fil ferro pels collons lliga a darrera un audi? tambe, pero al jutge, que va i el declara inocent.

Anònim ha dit...

que va hi el declarar inocent, tmabe li hauriem de fer.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Ricard, jo he llegit que el tio anava a 170 km/h quan només podia anar a 90. Ja només per això...
Però bé, aquesta és una de les coses que estem agafant de la cultura americana.
Ei, que ara tampoc vull criticar al 100% els americans, que aquest seria un altre post.

Anònim ha dit...

cremem-los!!!!

Mikel ha dit...

la culpa es de la justicia i de les lleis que provocan que gent mb morro com aquest filldeputa s´en vulgui aprofitar si no es fot aquest rebumbori mediatic amb la puta llei a l m li haurien ahgut de donar la rao! i aixo es el mes trist i patetic no pas que hi hagin cabrons i pencas al mon que sabem que n´hi han , el problema es quan deixem que a sobre es puguin riure a la nostre cara.

CARLES DAVI ha dit...

Tot el engloba la justícia és bastant patètic! Com per exemple també, quan han de deixar anar algú que és culpable perque ha passat el termini mínim de retenció i no s´ha fet res.