04 de desembre 2008

HENRY

Després de 7 setmanes sense escriure res per falta de temps (i a vegades de ganes), vull comentar el que penso del Sr. Henry. Els més propers saben el que en penso, i després de les seves declaracions d´ahir ho vull compartir amb tots vosaltres.
No vull entrar en el debat tècnic, perque n´hi haurà a favor i en contra, tot i que valorant realment el que ha fet aquí la balança pesa més per la banda del "contra".
Però no, vull parlar del fet que sempre està buscant excuses. Per tot i de tot tipus. I no només fent declaracions, sinó que al camp sempre està buscant excuses. No us hi heu fixat mai? Quan la caga, molts cops es queixa del company quan és ell que a vegades està mal col.locat o no corre prou. O per exemple quan perd la pilota, quants cops es queixa d´un cop rebut i es tira a terra i no te RES!! La majoria de jugadors haguessin lluitat la pilota, però ell no, ell és un senyor, i es queda a terra com si li haguessin tallat la cama, i uns segons després veus que no te res. Au va!
I de les declaracions? Que no veu la filla, que l´equip no juga per a ell, que la banda no és el seu lloc, i ara que ha de correr massa. Massa? Això sí que és massa!! Que li expliqui l´Eto'o el que és córrer.
Des de aquí, vull dir prou! Prou a les excuses! Que admeti que s´equivoca, que ja no està per segons què, que sigui clar i català! (o francès). Henry, prou!


7 comentaris:

Charlie ha dit...

Tot es podria resumir amb "l'Arsenal jugava per a ell i al Barça és un més, malgrat el seu sou".

I hi podríem afegir, com sempre, incompetència del Txiki, per fitxar-lo massa tard o de qui li paga, per obsessionar-se en ell sense tenir en compte la seva edat i el seu estat físic.

Laporta dimissió!

CARLES DAVI ha dit...

Tocaiu, no et desviis, que sempre tens al punt de mira als mateixos.
Centrat en l´Henry i les seves queixes-justifiacions. Que admeti quan falla, quan no juga bé. Que no busqui excuses!

Mikel ha dit...

Xarlie tu si que has de dimitir.

Sobre l'Henry jo tinc clar que es un gran jugador que abans de fitxar per el barça va decidir i guanyar partits ell solet.
Encara recordo el gran partit que va fotre al bernabeu a la xampions i no puc oblidar que ell solet va estar ben apunt de fotrens la xampions de paris enlaire.
Dit aixo encara espero veure quelcom d'aixo en algun partit del barça , crec que es un tio que a partits importants no s'amaga , OJALA , OJALA (lease amb to de veu Gaspart) algun dia justifiqui una miqueta el seu sou i el seu fitxatge.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, quin partit el de l´Henry al Bernabeu!! Quin partit!! Encara em pregunto si l´Henry no te un germà bessó i és el que ha vingut. I del partit de la Xampinyons no m´en parlis, que allà a Paris estava cagadet cada vegada que agafava la pilota. El márquez i el Puyol anaven de bòlit.

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que se'n fa un gra massa de l'Henry. Estic totalment d'acord amb el que dius de que sempre es queixa, a mi em posa histèric sempre que fa això! Però també em sembla que s'està valorant molt poc el que fa..(especialment per part de la premsa) tot i que també és cert que tots n'esperàvem més d'ell. A mi el que realment m'empipa és que xuti d'aquella manera.. fent passes al porter.. que xuti fort coi!

Des del meu punt de vista és un fitxatge que no s'havia d'haver fet. L'any anterior sí que hi estava d'acord, estava en forma i venia gratis. Però després de passar-se la meitat de l'any següent lesionat i a sobre pagant un pastón.. llavors ja no!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Josep, lo dels xuts tampoc ho entenc. Sabem que pot xutar molt fort, perque ho ha fet, però és que a vegades sembla un xut per riure...
I totalment d´acord amb el tema fitxatge, un any més gran, més car i quasi sense jugar. No s´entén.
Ara bé, si hagués jugat com molts ens pensàvem, segur que no parlariem del cost del fitxatge ni res.
Tot bé per....mmmmm....Brusel.les era?

Anònim ha dit...

Lausanne :P
Sí sí, molt bé! Però ara ja comença a fer un fred... jeje
Però el que més trobo a faltar és anar al camp nou jajaj