08 de desembre 2008

...AMB PATATES!

Sí, amb patates em menjo el meu post anterior. Tinc dues teories al respecte: o sóc un gafe de collons, o el Sr. Henry ha llegit el meu blog. En tot cas, sembla fet expressament.
Tant és, en qualsevol dels dos casos, i vist el resultat, vull manifestar que: a veure si tot l´equip s´espavila i para de queixar-se!! ;P

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Dia,

T'has avançat al meu comentari... l'altra dia ja anava a comentar alguna cosa a favor del Sr. Henry, però ja se'm va passar.
Ara, gracies al partit del dissabte i gracies també al teu ultim post, ja no tinc res mes a afegir.
Henry es únic, y evidentment que no esta en un moment de forma com el de Eto'o o Messi.. però vist el que hi ha al mercat i vist el seu comportament, me'l quedo per molts anys.

¡¡ Visca Henry i Visca el Barça !!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Dani, a veure si la cosa no és "flor de un dia" i rutlla de veritat i para de queixar-se.

Unknown ha dit...

Sobre Henry:
És un 9, no un extrem. Té moviments de 9, de tirar diagonals i desmarcar-se per velocitat, que encara la conserva, igual que l'elegància. Però com a 9, avui, no supera Eto'o. Té molta més classe amb la pilota als peus però la seva velocitat és en distàncies llargues, Eto'o és més explosiu, com Messi, i el Barça a davant no té espais.

Jo tinc la teoria que va brillar dissabte precisament pq Messi no ho va fer, això si, Henry va fer un molt bon partit en línies generals, però és Messi a qui vigilen especialment i la resta se'n beneficia com és normal.

Jo segueixo trencant llances per Guddjohnsen, me n'he fet un fart i ho seguiré fent. Visca el bacallà!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mep, feia dies...
Això que diues és algo sempre he dit a la gent quan parlem de futbol. Ens hem de beneficiar de quan vigilen molt a un jugador. Passava amb el Ronnie i molts cops no ho aprofitavem. També és veritat que per culpa seva, que no passava la pilota, cosa que al principi de venir sí que feia.
Ei, encara qe sembli estrany, també recolzo en Guddy. Un paio totalment d´equip que core com ningú.

Anònim ha dit...

Henry es un crack per les coses com son, al Arsenal tenia un equip jugant per ell, arrancava de més enrere i a més era el referent a l'atac.
La lliga espanyola defensivament crec que es més dura. els equips es tanquen més i no deixen jugar tant. Henry surt de darrera i fot 3 golets.
Sense comentaris, per mi sincerament es un davanter molt mes complert que Etoo, i sino ja m'ho direu quan eto es faci gran i perdi aquest punt de velocitat.

Ricard

CARLES DAVI ha dit...

Ei Ricard, l´Henry quan es faci gran (que ja ho és) anirà a pitjor.
Ara bé, finalment s´ha desviat el motiu del post anterior. Jo no volia criticar el rendiment de l´Henry, jo el que vull és que pari de queixar-se a tot arreu (al camp, rodes de premsa,...)