05 de setembre 2008

AGOST 2008

Ja estic de tornada. Bé, de fet des de dilluns que estic currant però encara no havia tingut temps de posar-me a escriure. Amb aquest post us faré un resum del que ha estat aquest mes d´agost. Intentaré ser breu, primer per no fer-me pesat, i segon perque no és que em sobri el temps.
Vaig estar treballant fins el dia 6, però bastant tranquil, ja que només ho feia de 8 a 14, o sigui que passava bastant ràpid. El dia 10 marxàvem de vacances, i aquests primers dies vaig poder anar a jugar a tennis 3-4 dies tranquilament amb totes les pistes lliures.
Les vacances en si van començar, com he dit, el dia 10. Direcció Roma. Hi vam estar fins el dia 15 per la tarda, o sigui que van ser 5 dies a a Roma. Haig de dir que ens va encantar. Ja ens ho havien avisat, però el resultat va superar les expectatives. No vam parar, i tot a peu. Bé, excepte les catacombes, que estan als afores. No vull destacar res, perque el que em va agradar va ser el tot en un. Apart de que no t´acabes el que hi ha per veure, passejar per Roma no t´avorreix ni et cansa. Això sí, destacar un moment o situació. Sopant amb la Txell a la Plaça Navona en un bon restaurant mentre a davant toquen els típics artistes de carrer (en aquest cas eren dos) i comencen a tocar el Sultans i després Romeo & Juliet (apart d´atres de Clapton, REM,...). La veritat és que va ser un moment destacable.
El dia 15 vam marxar en direcció Sardenya, concretament a l´Alguer, que és on estàvem allotjats. Hi vam estar fins el dia 21. Van ser uns altres 5 dies, però en aquest cas està clar que l´organització seria diferent. Vull dir, que aquí vam llogar un cotxe (un Fiat Cinquecento ) per voltar per tot arreu. Per resumir una mica, dir que l´Alguer és molt maco però hi ha massa gent. És el lloc principal d´estiueig a l´illa, i sobretot a la tarda-vespre s´omple de tota la gent dels voltants. També dir que les platges no tenen comparació amb les d´aquí. Unes aigües turqueses i transparents que semblaven piscines. Destacar un poblet tranquil al nord-oest que es diu Stintino., també que Sardenya ens ha fet descobrir els "Spaghetti alla aragosta" (amb llagosta). Boníssims!! Memorable un dinar a l´Alguer al Restaurant Nettuno: peix fumat de primer, els Spaguetti en qüestió, i un bon vi blanc de la zona. Buah!! No va quedar rastre de res.
Situació rara a l´Alguer: quan ens van parar els carabineri i van demanar la documentació meva i del cotxe. Pensàvem que ens multarien per excés de velocitat i al final res de res. Ens vam quedar amb cara de tontos. Semba ser que era un control rutinari.

El 21 tornada a Sabadell per fer rentadores, jugar un parell de partits més i cap a Sitges l´última setmana d´agost. Ja us podeu imaginar que molt no vaig fer. Platja (poca, ja que m´escaquejo tot el que puc), jalar i llegir. Aquest estiu he llegit l´autobiografia del Clapton, i a qui li agradi l´Eric i la música en general li recomano de veritat.
Doncs aquest ha estat el mes d´agost, que deu ni do el que s´ha fet. Ara a recuperar el ritme normal del blog.

3 comentaris:

Mikel ha dit...

Jo tambe vaig veure aquets que tocaven el sultans , pero eran 3 i ho feien una mica malament eh? jejeje , eran just a la cantonada on has fet la foto.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, sí, va ser just on vaig fer la foro, el restaurant on vam sopar era just a la dreta. No he parlat de la qualitat de la música, sinó el moment. De la música? Doncs clar, primer que cantaven a pèl, sense micro, i sí, no va ser perfecte, per per ser un paio que va tocant pel carrer, doncs mira, per passar l´estona no va estar malament. Per cert, vas sopar en aquell restaurant també?

Charlie ha dit...

Molt bé tot.