16 d’abril 2008

QUINS SALTS!!!


En els últims temps hem vist dos o tres casos de com un alcalde fa un gran pas endavant. Es tracta del Sr. Montilla que ha passat de ser alcalde de Cornellà a ser president de la Generalitat, i el Sr. Corbacho que ha passat d´alcalde de l´Hospi a ministre.
També tenim un altre cas, el del Sr. Clos, però bé, em sembla que aquest és per un altre motiu. Tot i que seria divertit de veure una repetició del salt (Sr. Hereu/Ratatouiiiiillle!!).
Amb això que vull dir, doncs que ara està de moda fer pujar de categoria els alcaldes. I per que ho dic, doncs perque el que no m´agradaria gens de veure és com el Sr. Bustos, que per qui no ho sàpiga és l´alcalde de Sabadell, puja de graó, i que perque estigueu al tanto, és una cosa que fa temps que està intentant. I al loro!! "no se dejen engañar por hipócritas i embaucadores", que aquest paio no ens convé. Coneixeu l´estil Bustos? Per posar un exemple, tonto si voleu: quin alcalde apart del de Barcelona, te una imitació en un programa de ràdio, com en aquest cas el de Versió RAC1 del Toni Clapés? Doncs el Bustos. Que raro?
Bé, espero que la cosa no vagi més enllà i només l´haguem d´aguantar a Sabadell.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Noi, quina raó que tens!!!

Només ens faltava el nostre "amic" Bustos fent de les seves!

Com tenim Sabadell!!

Des de que va marxar l'anterior alcalde, Sabadell ha degenerat d'una manera inusual.
Estem deixats de la mà de Déu.
Ara també comentar que potser si ens el foten fora de Sabadell, hi sortirem guanyant, qui sap, oi!
Allò de val més boig conegut que sabi per conèixer potser no sempre és cert i en aquest cas veuriem que sempre hi ha la excepció que confirma la regla.

Déu ens agafi confessats.

Un de Sabadell

Anònim ha dit...

Tens tota la raó! I ara, amb el supertren que ens fan!!!El centre torna a estar fatal i tot per una linia que no ens solucionarà res de res! Per a mi, molt millor la proposta de SBD CRUÏLLA, es podria arribar al taulí (hospital de referència) i finalment conectar amb Granollers...però no, es veu que qui pensa no en sap gens...o de fet en deu saber massa perquè aquí hi ha "gat amagat"!... I el Bustos deu ser el gat que com ja sabeu diuen que son molt traïdors!!!Ho dic per el bé de sbd i només per això, perquè potser desde el punt de vista dels comerços del centre, que molts només pensen en la pela, ja els va bé perquè així tindran un parquing, més clientela....! En aquest cas estem parlant de un progecte per sabadell senyors!!!
txell

CARLES DAVI ha dit...

Ei conciutadà, no se si prefereixo treure-me´l de sobre i que passi a la Generalitat o no. El millor seria que es retirés, però em sembla que ho tenim magre.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Txell, ja se sap que en aquests temes mai se sabrà quins factors hi entren. Á més per opinions, les que vulguis.
Tot i així, també crec que estem incomunicats en direcció Granollers.

Anònim ha dit...

I els de Castellar del Vallès que no existiexen?

Si algun dia aneu a Castellar veureu com aquest Alcalde està fent mans i mànigues per putejar-los, i de quina manera!

Per que tenim el Ripoll? Per dur aigua no crec!
Si al costat del riu fem una bona carretera deixarem la ciutat una mica millor i descongestionada (sobretot la Gran Via i/o l'Eix Macià).


Un de sabadell

CARLES DAVI ha dit...

Ei Sabadellenc, si que és una putada anar a Castellar a certes hores, però només estem comunicats en una direcció (tren). Si obrim cap a Granollers s´mplien les opcions. A més, és la capital de la comarca del costat, crec que estaria bé d´arribar-hi.

Charlie ha dit...

No tinc el gust, però algú que porta tants anys és perquè hi ha marro segur.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Charlie, aquest tio no és aigua clara.
Per cert, com ho veus això de que en un futur arribés el tren a Granollers des de Sabadell?

Charlie ha dit...

Trobo que fa 50 anys que s'hauria d'haver fer. (o sigui, sí, i ja)

CARLES DAVI ha dit...

Doncs la cosa està difícil. Tot i així, si es fes, no es faria de cop. Ara s´allargaria en aquella direcció per en un futur poder arribar a Granollers. O sigui que potser passen 50 anys més.

CARLES DAVI ha dit...

Hola smartphone, benvingut. Que n´opines del Sr. Bustos?

Mikel ha dit...

Hi ha qui diu que ultimament a Terrassa estan fent millor les coses que a Sabadell quan sempre havia estat tot el contrari...

Anònim ha dit...

be , permetem que et digui que es fals, Terrassa no esta fent les coses be, obren cada any la rambla, ara faran les pobres de perllongament dels catalans i treuem la maquina per la RAMBLA!!! la tallan un any , hi han botigues que han tancat i les recaudacions han caigut en alguns casos un 80% i t´ho dic jo que el carles sap per que ho dic.
Nomes dirte que jo m'he vist salvat per un pel de la catastrofe, degut a que he pogut canviar de feina quan el meu sou queia mes de mil euros mensuals, i on jo treballava tenia una potencia de publicitat que els demes no tenien.
Encara no saben com s'acabar la rambla , si amb carrils pel mig, o laterals... en fi, un desastre!!!!

PEr la meva part no crec que l'allargament a granollers sigui factible. Per una senzilla raó, quans de vosaltres aneu a Granollers normalment?
Siguem sincers no es una linea rentable per a ningu, i menys per la generalitat que es qui paga les obres.

Ricard.

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies