24 d’abril 2008

AIXÍ SÍ!!


Ahir va ser Sant Jordi (per cert, us va anar bé? Ja teniu rosa i llibre?), dia de treball però que jo el noto mig festiu. Va haver-hi passajeda mirant llibres (ahir no em va inspirar gaire cosa) i per acabar, partit de Xampinyons contra el Manchester United (uiiii quina poooor).
I d´això volia parlar, del partit. Ahir, tot i no guanyar, vam dir: eh! que sóm el Barça! al loro! Ara fora conyes, vam jugar molt bé, sobretot defensivament. Em van agradar força l´Abidal (ja era hora, que feia dies que deu ni do!), i sobretot el poderós Touré, quin fitxatge! I això que juga mig lesionat. Vam pressionar com en els millors temps, sense deixar sortir al Manchester (també s´ha de dir que ells no van jugar massa ofensivament que diguem), recuperant pilotes rapidament, i l´Eto´o que es va desfondar pressionant a tothom, que és quan fem mal. I amb l´ajut del públic, eh! Que ahir va ser un dels millor dies del públic, vam jugar molt bé. Fins i tot, i no és conya, vam recuperar un parell de pilotes. Sí sí, tal com ho dic. Potser des de casa no s´escoltava per la TV, però quan tenia la pilota el Manchester hi havia una xiulada que anava en augment encara que s´allargués la jugada, i al final la van perdre tots solets per la pressió nostra (la del públic).
En l´aspecte ofensiu és on la cosa no va ser tant fluïda. També és cert que el ManU va jugar amb 8 tius a darrera ben conjuntats més el Rooney i el Tévez també ajudant, i així és difícil passar. Però si corrés més la pilota i no el tio, si obrissim més a les bandes i no voler entrar pel centre, i si apart del Messi tinguessim a algú altre en condicions per crear perill doncs millor que millor. Però bé, vaig sortir satisfet del joc i imatge, i bastant satisfet del resultat, perque la pilota és ara sobre la seva teulada. Com jugaran a casa? A l´atac deixant espais a darrere? O com ahir sense crear perill? Tacticament crec que tenim avantatge. Veurem.
Per últim. Va jugar el Ronaldo? Ah sí, va fallar un penal. Quin tiu més xulo! Per Déu! Quina ràbia que fa! Ara, segur que si estés amb nosaltres ens cauria super bé, tipus Luis Enrique.
Doncs va, anims per la tornada a Old Trafford!

6 comentaris:

Charlie ha dit...

7-0

CARLES DAVI ha dit...

Ei Tocaiu, aquest és el resultat que preveus a Manchester? Ui, em sembla que el amb el d´aquí ja l´has cagat.
Vols seguir apostant al mateix? ;p

Mikel ha dit...

Jo crec que el Cristiano va fallar el penal perque en Toure li va fotre algun conjuro..fixat en la foto...
Quin crack aquest toure , quin crack!!!!!!!!!!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, ja pot ser ja. El Touré és una bèstia!! I amb toc de pilota!

Charlie ha dit...

gluglugluglugluglu

CARLES DAVI ha dit...

Doncs si tocaiu, però ara a remuntar l´equip i l´ànim. I la temporada que ve a per totes altre cop!