20 de març 2008

NINGÚ ESTÀ CONTENT


Abans de que marxi tothom de vacances, o que la gent pari els ordinadors, perque ja se que la majoria l´utiitzeu de forma lúdica en hores de feina, volia fer un últim escrit de queixa, com està sent habitual aquest any.
Ahir estava veient les notícies, i parlaven que desde que es va iniciar la mesura de limitar la velocitat al voltant de Barcelona a 80 km/h havien baixat els accidents. Fins aquí perfecte. Però la sorpresa va venir quan vaig escoltar que hi ha un grup que estava descontent. La veritat és que no m´ho podia creure. Qui hi pot haver que no està content amb això?? Doncs els gruïstes. Estan descontents perque els ha baixat la feina. Collons! Sempre estem igual, protestant per tot.
Ara ja m´els imagino anant a tota merda provocant algun accident, tirant oli o claus a l´asfalt, anant d´amagat a les arees de servei a boicotejar algun cotxe,...
Per tant, bones vacances a tothom, vigileu a la carretera, ...i vigileu les grues!

6 comentaris:

Mikel ha dit...

jo tampoc estic content , i de fet no em crec gaire aquestes dades.
Aquesta setmana santa hi han hagut els mateixos morts a les carreteres que el darrer any i jo no crec que la majoria d´accidents siguin als accesos de BCN , mes aiat son com han estat aquesta setmana santa a males carreteres i produits per adelantaments perillosos o per sortides de la carretera no per anar a 80 desde Molins de Rei fins a Badalona.
De 80 a 120 per entrar a BCN poca diferencia hi ha , durant el dia sempre hi ha cua en aquestes carreteres i quan no hi ha cua el que estan aconseguint es moltes fotos de radars i moltes peles de recaptacio , res mes.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, quan em referia a la baixada d´accidents, no parlava del total, sinó només en els trams on s´ha aplicat aquesta mesura.
Està clar, que hi ha moltes carreteres fetes una merda.

Charlie ha dit...

Colla de...

CARLES DAVI ha dit...

Ei Tocaiu, ja ho pots ben dir...

Mikel ha dit...

jo es que no em crec que hagin baixat els accidents en aquets trams , de fet es soc usuari perque de SAntvi a BCn ara em toca a 80 i no recordo que en aquest tram i haguessin pas gaires accidents , el que hi ha sempre es una cua de mil dimonis.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, la veritat és quan van donar la notícia no van comentar gaires dades, però més que res, el fet era la queixa del gruistes per algo que hauria de ser bona notícia.