14 de gener 2008

SALES DE CINEMA



Ultimament només faig que queixar-me, oi? Doncs avui un altre cop. Aquest cap de setmana, com d´altres, vam anar al cinema per veure la pel.lícula "Expiación", la qual recomano encara que sigui un "dramón" i en algun moment es faci lenta. Però no vull parlar de la pel.lícula, sinó de la gent que va al cinema.
Cada cop m´indigna més cert tipus de gent que no paren de fer soroll o parlar, sense cap respecte pels demés que estem allà intentant veure i ESCOLTAR la pel.lícula. No parlo del soroll de les crispetes, ni del plastic del paquet de kleenex, ni de la tos, ni tampoc parlo de quan sona un mòbil. Tos aquests sorolls són quasi inevitables, ja que les crispetes les venen al cinema, la gent es constipa i tothom ha oblidat alguna vegada d´apagar el mòbil.
No, del que jo parlo és de la gent que parla en veu alta amb el seu o seus acompanyants o dels que estan fent soroll quan piquen repetidament amb algo, sigui amb la sabata a la butaca, amb la mà sobre el bolso... Sempre pots fer algun comentari que altra, però en veu baixa, intentant no molestar als del teu voltant perque tampoc estàs a casa. Però no, n´hi ha que els encanta parlar en veu alta, i encara no se perque ho fan, si realment només són maleducats i no s´en enteren, o els agrada fer-se notar però igualment són maleducats. I a més no ho fan només un cop, repeteixen i repeteixen. Que s´ha de fer? Fotre un crit perque callin? Després ja la podem liar, i tampoc és plan d´estar-la liant a quasi cada pel.lícula que vaig a veure al cinema.
Resignadament, només demano una cosa: EDUCACIÓ!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, doncs, sí, és veritat, fa molta ràbia aquestes situacions. A més, a veure qui és el guapo que es gira i els diu algo a aquesta gent, segur que després, en comptes de demanar-te perdó, encara fan més soroll per "fotret". Jo algun cop he fet el típic "SHHHHHHHH!!!!!" de repel.lent, perquè no dir-ho, i no ha servit de res.
txell

CARLES DAVI ha dit...

Ei Txell, com dic en el post, són maleducats.

Charlie ha dit...

El problema greu és que aquestes actituds no només te les trobes al cinema, sinó a tot arreu i en qualsevol circumstància.
És realment lamentable i, com tu dius, és un problema d'arrel, o sigui, d'educació. Per tant, tema complicat, perquè a certes edats és molt difícil re-orientar certs tarannàs.

I, per cert, al preu que estan els cinemes, ja podrien fer sessions individuals. Almenys no estariem llençant els calers per culpa d'aquests (tant de bo només fossin) quatre desgraciats.

CARLES DAVI ha dit...

Ei tocaiu, tens tota la raó, això ens ho trobem a tot arreu. Problemes d´educació a tot arreu i amb gent de totes les edats. Patètic. A vegades vaig pel carrer i em vaig sulfurant per moments. Però no se si ho tenim gaire a fer.
Ei, si vas a un sex shop amb cabines tindràs sessió individual...

Anònim ha dit...

ULTIMAMENT si que estas critic, massa ptoser , serà questió de l'edat¿?


per cert carles , ja estic 100% recuperat com quedem per pasar per casa teva?

CARLES DAVI ha dit...

Ei Ricard, no se si és cosa de l´edat o que el món empitjora.

Et truco avui i quedem.

Mikel ha dit...

tens força rao amb el que dius , es un problema basicament d´educació.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, a vegades crec que amb educació i respecte s´arreglarien molts problemes que ens envolten.

Charlie ha dit...

Lo que hace falta es disciplina COÑÑÑÑÑÑO.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Tocaiu, porta el regla i posa els dits!!

Maveck ha dit...

Ei, Carles, m'acaves de fer memória del perquè fa tants anys que no vaig al cine ... ara hem baixo les pel.lis per internet, m'apalanco al meu sofa amb les meves crispetes del Caprabo i disfruto d'una bona pel.lícula amb Dolby Surround.
De totes maneres, haig de reconèixer que hi han algún tipus de pel.lis que s'han de veure al cine per poder disfrutar-les com cal.
Bona nit.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Maveck, la teva opcció també és bona, però em quedo amb anar al cinema, no se, és una sensació especial el veure les pelis allà.