24 de desembre 2007

BON NADAL


Després del que va pasar ahir, i no cal esmentar el que, millor pensar en el Nadal, en l´any que ve, o en el que volgueu per oblidar-ho. Diré poca cosa, perque tampoc és qüestió de rebentar-ho tot, i més ara quan és fácil criticar quan es perd. Però collons!! Això és que va faltar, collons per part dels jugadors per anar-hi més, i collons per part de l´entrenador perque crec que es va cagar no fent canvis.
Perdoneu pel vocabulari d´avui, perque només pensar en el que vaig viure ahir al camp em torno a escalfar.
Doncs això, us desitjo un Bon Nadal a tots i a totes (inclosos els jugadors i entrenador del Barça).

20 comentaris:

Mikel ha dit...

la part positiva es que el 2008 per força ha de ser millor que el desastros 2007 FORÇA BARÇA

CARLES DAVI ha dit...

Mikel, espero que sigui així. Força Barça!

Anònim ha dit...

patetic, el ronaldinho al carrer, i el rikjaard tambe per cagat.

CARLES DAVI ha dit...

No és qüestió de trencar-ho tot, però si de pendre alguna decisió dràstica.
El que em fot és que cada dia que passa perdem diners amb el Ronaldinho.

Anònim ha dit...

No es trencar res, pero toquen canvis, no hi ha mes historia, varem perdre perque no tenim mig del camp, i el ronaldinho a la banda no hi fa res.
Si juguen cadascu al seu lloc encara fariem alguna cosa de profit.

Charlie ha dit...

Laporta dimissió! Mikel dimissió!

CARLES DAVI ha dit...

Ricard, crec que després d´aquest partit, a tothom li ha quedat clar que toquen canvis i no donar oportunitats a gent que no està en forma. Ei, però només dic "crec", perque a vegades...
Charlie, estic esperant el teu "rebentar-ho tot"!

Charlie ha dit...

...segueixes esperant? :P

CARLES DAVI ha dit...

Fumando espero al hombre...ai no, fumant no!!

Anònim ha dit...

Ei, que tal Carles?
Quan sàpiques qui soc quedaràs acollonit ... no ho diries mai jejeje.
Pel que fa referència al Barça ... quina vergonya he hagut de passar aquests dies per culpa d'aquesta colla de vividors, a veure si l'any 2008 s'arrecla la cosa, però no veig que pugui acavar gaire bé sense tallar algún cap, en fi, a vuere que ens depara el futur, no ?
Bueno, bueno estava pensant que segurament encara no et diré qui soc, a veure si ho pots descobrir fent-me preguntes, es clar !! ... Ricard tú no diguis res, ok?
Bé gent, com podeu veure és tardíssim, vaig a sobar una mica.
Carles, espero que anem parlant per aquí i felicitats per el bloc.

Bon Any

CARLES DAVI ha dit...

Ei Dr.House, benvingut al bloc. Lo del Barça te difícil solució. No m´agradaria estar al lloc dels que han de decidir, més que res per l´entorn. Facin el que facin rebran crítiques. Ja veurem...
I respecte a tu....doncs no se...diria que no ets cap dels meus contactes del mail, i per la hora que escrius i el comentari al Ricard, suposo que ets conegut seu, però també et dec conèixer jo...També suposo que ets un tiu, sinó series Dra., no se...em ve al cap l´Àlex, però em sembla que és del Madrid. I el Dani també. Mmmmm...necessito pistes. Bé, ja anirem parlant.
I bon any també!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Dr.House, ets un Suau?

Anònim ha dit...

Ei, Carles.
No sóc un Suau, però he estat a casa seva ... i a casa teva també (de solter) conec a la teva family: als teus pares, a la Gemma i la teva dona, als teus cosins etc ...
Et puc dir també que hem passat molts nadals junts i ens hem fotut més d'un cubata plegats !!!
Vinga nano ja tens més pistes ...
Fins més tard !!

CARLES DAVI ha dit...

Marc?

Maveck ha dit...

Marc ??
Qui és el Marc ??
...
Collons nano !! Molt bé !!
Jo que hem pensava que podriem estar almenys un parell de dies així ... ja veig que no has perdut la memória.
Ahir a la nit hem vaig trobar el Ricard i hem va comentar que tenies un Blog i com que jo en tinc 2 i se de què va hem va fer gràcia entrar a dir-te alguna cosa ...
Bueno res, espero i desitjo que tinguis una bona sortida i una millor entrada d'any, de totes maneres ja ens anirem dient coses per aquí, ok ??
Si vols pots entrar a veure els meus blogs ... ja hem diràs que tal !!
Fins aviat !!

CARLES DAVI ha dit...

Ei Marcvercik, et creuràs que abans d´ahir vaig pensar en tu quan estava veient un reportatge del Michael a l´sputnik?
Bé doncs, ja ens anirem veient per aquí i ja et visitaré pels teus blogs. Records a tothom.

Maveck ha dit...

Feliç Any 2008 !!

CARLES DAVI ha dit...

Bon Any Maveck!

Unknown ha dit...

Hola Carles, Bon Any! Respecte el Barça, als 10' ja vaig dir als companys de visionat que allò no pintava bé. Un Madrid, seriós, ordenat, amb ofici i uns peons (perquè d'orfebre no en tenen cap) que sabien perfectament el que havien de fer. Un Madrid pràctic però 'ramplón', poc vistós, que va tenir en 90' 3 oportunitats de marcar, i ho va aprofitar.

Si a això hi sumes un Barça extranyament apàtic des del principi, tens el resultat. El Ronaldinho no va estar malament, ho va intentar i se'n va sortir força vegades, però per mi la clau és la desaparició de Xavi. No pot ser que un tiu que porta 10 anys al 1er equip desaparegui en una teranyina al migcamp. Ha de tenir les 'tables' de moure's i trobar la manera de conduir el joc, i no deixar el Márquez fotent pedrades a la banda del Gaúxu. La posició d'Iniesta tampoc va ser la millor, tot i que va provocar l'única gran ocasió de la primera part.

En fi... podria allargar-me molt més... :-p

Visca el Barça i puta Madrid, que ser crític no vol dir no ser culer.

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mep, bastant semblant al que vaig veure. Lo de l´Iniesta ja es va veure en 15 minuts que allà no faria quasi res. El mig del camp no va existir, com tu dius molts cops, va faltar "garra". Fins i tot a la segona part semblava que anessin a passejar.
I del Ronnie, jo no dic que no ho intenti, però no li surt, però de fa més d´un any que no li surt, i això ja és preocupant. O és ell, o tothom li te la mida presa, o...les dues coses.
I ara no m´entengueu malament perque no és una crítica per rajar, però crec que el Ronnie ja no serà el mateix, almenys aquí. Penso que tant per ell, com per l´equip el millor és que canvii d´aires. Eh, i repeteixo, ho dic seriosament. Ell mateix necessita un canvi d´aires. Ja veurem...