19 de novembre 2007

CARTA D´UNA DESCONEGUDA


Ahir vam tornar a anar al teatre, que ultimament s´està convertint en habitual, i ja m´agrada, perque el que hem vist m´ha agradat força.
L´obra que vam veure ahir va ser "Carta d´una desconeguda" al Teatre Borràs. Interpretada per l´Emma Vilarassau, Marta Marco, Ivana Miño, Carlota Olcina i dos actors més que ben poc intervenen, tot i que un d´ells és l´unic que està a l´escenari de principi a fi. Al veure els actors pots pensar, cony! si sembla Ventdelplà! Però no, obviament no te res a veure.
La història tracta d´una carta que envia la protagonista, que la interpreten les quatre actrius en diferents moments de la seva vida. La idea, sota el meu parer, és molt bona, ja que sobre l´escenari van apareixent les diferents "protagonistes" i van encreuant els seus moments sense que cap abandoni l´escenari.
La interpretació de les actrius, i com sempre dic, sota el meu humil parer ja que no sóc cap professional, va estar força bé. Potser hi ha algun detall que no quadra massa, però en general no està mal. La principal seria l´Emma Vilarassau, que interpreta la "protagonista" més gran (d´edat). Tot i que no se perque, és una actriu que em fa ràbia, i perque? doncs no ho se, però sabeu allò quan algú no us fa gaire gracia, doncs això em passa amb la Vilarassau. Però haig d´admetre que aquí fa un molt bon paper, crec que la millor de totes (ja que els actors no compten,...quasi no fan res!!).
De l´obra en si, doncs dir que és un drama. Un drama 100%, de principi a fi, ni un moment pel somriure. Sense intermig (el tipus d´obra no s´ho pot permetre), però no es fa gens pesada. Només un però per la història, hi ha un aspecte del personatge a qui es dirigeix la carta que no me´l crec. No és res important, però no us diré res per si aneu a veure-la. Ja ho comentarem.
Per últim, dir-vos que si us decidiu a anar-hi busqueu entrades a primeres files, ja que nosaltres estàvem a la fila 14, i des d´allà crec que era una mica lluny per veure nitidament les cares, i aquesta obra és una d´aquelles que necessites veure els gestos, les mirades,...els petits detalls.
Bé doncs, una altra obra que us recomano!!

7 comentaris:

Mikel ha dit...

me l´apunto

Charlie ha dit...

teatre? yaaaaaaaawwwwwwn!

CARLES DAVI ha dit...

Hola Mikel! Anima´t i aneu-hi, que val la pena.

Tocaiuuuu!! Que vol dir aquesta onomatopeia? D´avorrit? Prova-ho un dia.

Charlie ha dit...

yawn = badall de gat

CARLES DAVI ha dit...

Charlie, doncs "lo dit", prova d´anar-hi.

Charlie ha dit...

Després de tants dies ja deu ser coneguda no?

CARLES DAVI ha dit...

Que vaaaa!! Fins el dia 9 (s´acaba) encara és desconeguda. A partir del 10 ja ho serà.