17 d’octubre 2007

COSTA BLAVA - KILL TO GET CRIMSON


En lloc de fer dos posts, aprofitaré el mateix per comentar un parell de coses. La primera és fer un petit resum del cap de setmana passat, ja que amb la Txell vam fer una sortideta per celebrar els 3 anys de casats (Gracies per aguantar-me Txell!!).
Vam anar en cotxe cap a la Costa Blava (6-7 horetes). És una zona molt recomanable, en especial Niça. És una ciutat molt agradable de visitar: passeig marítim inacabable, zona peatonal molt cuidada al centre amb botigues i restaurants , i al costat la Niça antiga, que és com una teranyina de carrers amb locals de tot tipus.
També vam visitar Mónaco. Maco. maco, no és. Més aviat és curiós de veure. Una molt petita zona antiga, i tota la resta doncs el que us imagineu: botigues, cotxes espectaculars, el casino i el circuit urbà. I de tornada vam passar per Antibes (molt xulo també) i per Cannes. I com alguna altra vegada, vam tornar a menjar força bé a França. Vaja, un viatge curt, però intens.


L´altre tema, i que encara no havia comentat. Molts de vosaltres ja ho sabeu de sobres, però per els que no, comentar que en Knopfler ha tret un disc nou "Kill To Get Crimson". No us espereu un disc dels Straits. Però si voleu passar una estona de bona música no ho dubteu. Aquí el podeu comprar. Ah, i també van sortir les entrades pel concert que farà a Barna el 2 d´abril de l´any que ve. Els que volgueu anar-hi podeu comprar les entrades aquí. Per cert, aquest cop tinc fila 1!!

10 comentaris:

Mikel ha dit...

Fila 1!! que cabron! ;-PP quin seient?

CARLES DAVI ha dit...

Ei Mikel, segur que també tens fila 1!! Jo tinc els seients 35-36-37. Com vam comentar l´altre dia, jugo de Messi.

Charlie ha dit...

Antibes'96

(freak!)

CARLES DAVI ha dit...

Ei tocaiu, bona relació dels dos comentaris.
Doncs saps que ara no se si el tinc aquest? Ho hauré de mirar...

Charlie ha dit...

Home, no seria dels millors. Té la curiositat de que és l'últim de la gira GH i hi ha comiat i agraiments i tot això, però el so és bastant dolent.

CARLES DAVI ha dit...

Ei, has llegit la web del Jeroen, eh!! juajuajua

Charlie ha dit...

nops, fa anys que no consulto la biblia frikie. M'estaré curant?

CARLES DAVI ha dit...

No, el virus està en repós. Ja et vindrà un rebrot...

Mikel ha dit...

tinc fila 1 , pero per els mateixos merits que tu , corre com un cabron alhora de reservar.

CARLES DAVI ha dit...

Quan surten les entrades semblem la formula 1: semafor verd!! a correr!!

(freaks!)