28 de maig 2007

EReccions Municipals 2007

Ahir van haver-hi eleccions municipals com tots sabeu, les quals em van fer aixecar d´hora, ja que a les 8:00 havia d´estar a la mesa electoral perque era segon substitut del primer vocal. Per sort, va venir tothom i no em va tocar pringar. I sobre les eleccions m´agradaria informar-vos i comentar dos temes.
Un són els resultats a la meva ciutat, Sabadell, (segur que a molts no us importa un "pitu" però són els que em toquen de més a prop). Com veieu ha tornat a guanyar el Bustos i el seu estil, però amb una diferencia, que ara no te la majoria absoluta. Tot i així, veig difícil que les altres forces s´agrupin totes per canviar d´alcalde, per tant, crec que seguirem tenint Bustos quatre anys més. Que de fet, encara que no m´agradi, és el que ha votat la majoria.

Per altra banda, i d´aquí ve el títol (No!! No m´he equivocat!), són les reaccions als resultats. Seré breu perque és algo que ja vaig comentar en un post anterior sobre les eleccions a la generalitat. Crec que els partits tenen ereccions mentals després de les eleccions. I sino, llegiu els comentaris que fan sobre els resultats. Tots guanyen, tots milloren, tots treuen uns resultats de puta mare, tots... Com s´enten??? Ja se que no sortiran mai dient que ha estat un fracàs, però d´aquí a dir que han estat uns grans resultats hi ha un bon tros.
Uns agafen els resultats del dret, els altres els miren del revés, altres de costat, d´altres agafen el total de vots, d´altres el total de regidors, d´altres les variacions, o sigui, que com sempre tothom s´ho agafa com millor li va i així pot justificar-se i tenir aquesta eRecció que comentava.

12 comentaris:

Charlie ha dit...

Home, jo si sabés que seguiré cobrant un pastón gràcies a la gent que vota també estaria molt content, per molt malament que haguessin anat els resultats. Això sí, no podria dir que estic content per això, m'hauria de buscar excuses, que és el que fan.

Colla de vividors tots plegats!

CARLES DAVI ha dit...

Però que passa? No poden dir: "Aquest cop ens ha anat malament, intentarem esbrinar que ha passat i rectificar." No se, per posar un exemple...

Vividors!!

Unknown ha dit...

Totalment d'acord! A veure quan sentim del derrotat d'unes eleccions una autocrítica honesta i pública, que no és tan complicat!

Anònim ha dit...

Potser el correcte seria: com que ho fem tant malament (els politics s'enten) potser que esbrinem que passa i al mateix temps que marxin els que hi han ara governant els ajuntaments, ja que el càstig dels electors és per alguna cosa.
Que els facin fora i que es presenti gent normal, gent que entengui al poble, que treballi pel poble i no només a una part del poble (diguen-me aquella part de la ciutat on els poden votar).

BUSTOS!!!!! Que poco te queda en el ayuntaminero nene!!!!!

Segur que no acaba el mandat i el veurem llepant el cul a un que tots sabem.

Quin fàstic!!!!!!


Un de Sabadell

CARLES DAVI ha dit...

Ei mep, el que diem, són tots uns vividors i que no s´atreveixen a admetre res. Però això inclús quan estan governant. Si la caguen en elguna decisió, no admeten mai obertament que l´han cagat. A vegades ho mig admeten, o ho deixen entreveure, però mai dient-ho clarament.

CARLES DAVI ha dit...

Hola Sabadellenc, que feia dies que no deies res..., Això que dius de presentar-se gent normal, jo crec que és difícil. I si arriba al cas, quan estan al poder segurament s´acaben tombant una mica o bastant. Però al menys, segur que seria diferent que l´actual. Tot i així, pot fer ràbia que guanyi aquest paio, i que hagi perdut no se quants vots, però si la majoria (amb diferencia) el vota, la cosa està dif´cial de que canvii, però temps al temps.
Ah, i lo de llepar el cul al que tots sabem, sembla ser que fa temps que ho fa. I diguem-ho clar: El Montilla porta el cul ben net!!

Mikel ha dit...

els de sabadell sou molt rarus , l´altre dia un sabadellenc em va dir que votaria al Bustos perque ha posat "patos" a un llac...

CARLES DAVI ha dit...

Hola Mikel, ja ho tenim això els de Sabadell, sóm raros, juajuajua.
Per cert, aquest conegut teu dels patos te tela. Perque li agrada? Per fer tir com a la fira?

Anònim ha dit...

És que ja veus a què aspirem els de Sabadell... a tenir "patus" a un llac!!!Que fort! I aquesta gent vota, és clar! Ara ho entenc tot! I nosaltres que volem estatuts, aeroports...!!!Que il.lusos que sóm!
txell

CARLES DAVI ha dit...

Ei Txell, l´alcalde posant anecs al llac, i la Plaça Pep Ventura feta un fastic!!

Anònim ha dit...

Nooooo! Si encara ens fa un favor! Així tots el gossos de sbd s'hi poden cagar i els nens jugar a sobre. Ara però ja no hi tenim res a fer, les eleccions ja han passat i el "llepas" ja té els vots que volia. Potser d'aquí 4 anys,...!
Quin tio més penques!
tx

CARLES DAVI ha dit...

Txell, esperem que "´un de sabadell" tingui raó i no acabi el mandat.