12 d’abril 2007

Ara si que toca!!


Ho sento, però crec que ha arribat el moment de dir prou i fotre un cop de puny sobre la taula. I això que sempre he intentat defensar-los de les crítiques. Però em sembla que això ha arribat a un punt que ratlla el riure-se´n de nosaltres.
Ja ho he dit, jo vaig ser dels que els defensava de les crítiques fa uns mesos, perque crec que no tocava, perque no podiem tornar a l´època de criticar-ho tot i a tothom quan estavem i estem en una de les millors èpoques a Can Barça. S´havia de deixar treballar, perque tenien crèdit de sobra i encara en tenen, però EP!!, tots els crèdits tenen un venciment, i si no s´hi posa remei, aquest arribarà aviat.
Ja hem perdut 3 dels títols que haviem de guanyar aquest any, però encara ens en queden dos amb moltes opcions de guanyar (Lliga i Copa del Rei), els quals no estarien pas malament.
El que passa, i aquí ve el "ara si que toca", és que em sembla que els jugadors, o han perdut motivació, o van de sobrats, o passen de tot, o no poden amb les cames, o ves saber que. M´és igual!! Els tècnics han de posar en ordre el vestuari. I al primer de tots, com tothom parla aquest dies, al Ronaldinho. Com pot ser, que un treballador falti al seu lloc de trball 80 dies?? Bé, falti no, que estigui estirant les cames al gimnàs, que m´en torno a casa que tinc dècimes... (ja tinc sobrenom per ell: el dècimes). Va home va, que jo foto això i estic al carrer. Molts em direu: això ja ho feia abans i ningú deia res. Doncs segurament que si, però si ara les coses van mal dades, doncs a pencar fort per tirar endavant la situació. I segur que podriem parlar d´altres casos, però el seu és el més representatiu, ja que amb qui es personifica aquest Barça??
Doncs va, Rijkaard & Co., poseu els punts sobre les is, i a guanyar tot el que queda.

11 comentaris:

Charlie ha dit...

Ja li va bé això al Laporta jaaaaaaaaa. Que n'està de content elllllllll.
El seu fill "pròdig" entrenant cada dia, donant exemple, i criticant a la resta (curiosament són els que en Laporta vol fotre fora i no sap com) i deixant-los en evidència allà on va.
Més val que sigui l'equip tècnic qui espavili, perquè al president li va de nassos aquesta situació.

Charlie ha dit...

Ah, m'oblidava. Laporta i Txiki DIMISSIÓ JA.

CARLES DAVI ha dit...

Ja vam estar comentant aquest tema, però també penso: realment a algú o altre li interessa que les coses vagin malament? Perque també se´ls pot girar en contra seu la situació.

Charlie ha dit...

El que li interessa és pressionar als jugadors "Rosellistes" perquè fotint el camp pel seu compte i així ell rentar-se les mans per si després van mal dades.
L'odi d'en Laporta envers en Rosell i el seu entorn és molt superior al seu sentiment barcelonista.
Només cal veure la campanya que està orquestant a través de l'Eto'o (que ningú s'enganyi. Està totalment recolzat pel president a l'hora de fer qualsevol declaració), el desinterès per la renovació promesa del Ronnie, o el comiat totalment injustificat del Juanjo Castillo, íntim dels brasilers.

Al teeeeeeeeeeempssss

CARLES DAVI ha dit...

Temps al temps, però... que tens una càmera allà dins tu?

Charlie ha dit...

No, el Rosell em paga per dir tot això.

Mikel ha dit...

mira que sou eh???
si es que.....

en Ronaldinho no entrena menys ni mes que l´any pasat on vem guanyar la segona , si si heu llegit be , la segona copa d´europa en mes de 100 anys.

Una mica mes de respecte per el pavo que ha canviat l´historia del nostre club i ens ha tret del ridicul que portabem fent desde l´epoca del Dream team i ens ha tornat a col.locar al capdemunt de l´escena mundial.
Sant Ronaldinho senyors , Sant Ronaldinho!!
Poca memoria que tenim...

CARLES DAVI ha dit...

Si Mikel, si, ja he fet referencia a això al post, i tens tota la raó en el canvi de mentalitat de la gent blaugrana, però si ara les coses no van tant bé com abans, doncs s´hi ha de posar una mica més de totes parts, no?

Charlie ha dit...

Ei Mikel! Qui ha parlat malament del Ronnie aquí?

Unknown ha dit...

Aaaaaaaaaai que amenaço amb dissertar... No! No dissertaré! Però la teoria paranoide de la conspiració d'en Xarlie té sentit i hi estic força d'acord. Ah! I prefreixo mig Ronaldinho quer Eto'o i mig (quina ràbia que em fa l'Eto'o...).

CARLES DAVI ha dit...

Noooooooooooooooo, si us plau, no disertisssss!! (és broma!)
Aiaiaiai, que ja comencen els bandols. Jo mentre fotin gols, que siguin amics de l´un o de l´altre, tant me fot, però que marquin.
Perque el problema sempre és el mateix: si entra o no la piloteta.